Öl, skenbögar å ett jävla drag!

Jag och Ylva åkte på gratiskryssning som hon fått via Ikea. Alla vet vi ju att gratis är gott! Men, belive me when I say.. en gratis kryssning blir aldrig gratis i slutänden.. hehe. Vi gjorde av me en hel del stålars båda två..

Men kul hade vi! Vi va lite sega (vi åt lunch på Golden Hits och blev typ magsjuka, rekomenderas icke!) så vi började kryssningen med att väldigt vuxet sova en timma. Sen satt vi på hytten och gjorde oss fina. Ylvas ögonbryn tog en halv evighet att noppa då dom är det mest ondskefulla ting jävulen skapat! Men skam den som ger sig.. Tillslut var hon vacker som ingen annan, med två ögonbryn som såg lika dana ut.. najs..

Vi satt på hytten rätt länge för att sedan dra upp och dansa. Ylva är singel och hittade snart en gutt. Kände mig lite övergiven på dansgolvet men hittade två rockers jag dansa med en stund. Sen fick jag till min stora lycka syn på två bögar som dansade intimt med varandra. Najs tänkte jag! Bögar brukar gilla mig.. och det är helt safe om Pontus undrar om jag hängt me nån på kryssningen! Perfa! Så jag hoppar fram till dom, varpå den ena säger.. Hej! Du ska dansa med oss! And soooo I did.. Riktigt roligt var det! Sen blev jag mebjuden på efterfest i hytten. LÄTT! Jag traskar glad i hågen med mina nyvunna gayvänner till deras hytt, sitter och snackar ett tag.. Sen fråga jag hur länge dom varit tillsammans.. Tillsammans???? Frågar dom och börjar asgarva. Maan was I wrong!? Men men, ingen skada skedd.. Dom va skittrevliga så jag hängde med dom kvällen ut iaf.. roliga killar!

Kom hem. Pontus kom hit. Han var asgullig.. hehe.. verkligen asgullig.. fattar inte varför jag bara inte suger in alla komplimanger som en svamp.. att jag ibland kan få för mig att tvivla på hans känslor för mig.. När han säger att han inte fattar hur han kan ha haft sån tur, att han har världens sötaste, snyggaste och sexigaste tjej. Att han nästan är besatt av mig för att jag är så underbar :)

Hade ett litet tjaffs idag, det är lite jobbigt att vara tillsammans med någon som redan har ett barn... och allt som kommer med det. faktiskt. Samtidigt som det är underbart. Är bara rädd ibland att jag kanske borde levt livet mer innan jag träffade honom. Men så kan man ju inte säga.. när man träffat någon som får en att må så himla bra.. Inte lätt. Men det va skönt att få ur sig lite jobbiga tankar. Det vi kom fram till var att göra slut inte finns som allternativ. Vi kan lixom inte INTE vara tillsammans. Det går inte. Vi får jobba oss igenom det som är jobbigt bara.. Å det är ju helt klart värt det. Jag älskar den där killen, och hans son. Jag är bara lite rädd att han aldrig kommer att vilja bilda en familj med mig.. låter barnsligt... men... jag är ju en del av deras familj. Men jag är rädd för att han aldrig kommer att vilja flytta ihop med mig och kanske till och med i framtiden skaffa ett barn till med mig. Men det är ju inte lätt för honom heller, om man varit fast i ett förhållande man vantrivts i.. då är man ju rädd att det nya som är bra ska förstöras och bli som det.. bara för att man gör sånna saker.. men så kommer det ju inte bli!
Jag måste sluta leva i framtiden och försöka leva i nuet. Inte heller det förflutna vill jag leva i utan här och nu!

Haha, jag känner att kryssningshistorien flummade iväg lite.. :) Så går det ibland!

gonatt!

RSS 2.0